Arbeiderpartiet på Arendalsuka

Arendalsuka åpnes mandag 15. august, og deretter går det slag i slag med mer enn 500 store og små arrangementer. Nærmere 40 sentrale representanter for Arbeiderpartiet/AUF, med hele partiledelsen i spissen, skal delta i over 150 debatter og arrangementer i løpet av uka. I tillegg kommer stands og andre aktiviteter i regi av Arbeiderpartiet, LO og andre. Her er det mye du ikke bør gå glipp av, så møt fram!

original_1478641686_6962256

Her finner du full oversikt over arrangementer Arbeiderpartiet deltar på

Årets desiderte høydepunkt er partiledertalen på Kanalplassen onsdag 17.august kl.17.00. I timen mellom kl.17.00 og 18.00 vil Arbeiderpartiet disponere scenen på Kanalplassen. Her vil det bli tale av partileder Jonas Gahr Støre m.fl. og det blir bra kulturinnslag. Hele partiledelsen vil være tilstede, og vi håper også du vil møte fram!

Et annet høydepunkt er selvsagt den store partilederdebatten, torsdag 18.august kl.22.00. For alle som ikke får tilhørerplass i kulturhuset, inviterer LO til å følge debatten på storskjerm, med vorspiel fra kl.20.00 i Bankgården (bak kulturhuset).

Mandag 15.august kl.19.00 inviterer kvinnenettverket alle kvinner til sprudlende kickoff på partikontoret.

Og ikke minst: Du treffer oss hver dag fra tirsdag til lørdag kl.11.00-17.00(14.00 lørdag) på stand i politisk gate på Kanalplassen.

Arbeiderpub: Også i år vil vårt uformelle samlingssted under hele Arendalsuka være NO.1 Sportsbar på Langbryggen. Det vil ikke være noe organisert opplegg, men en uformell møteplass for de som ønsker å treffe andre likesinnede.

Fullstendig oversikt alle arrangementer oppdateres fortløpende på Arendalsukas hjemmeside som du finner her: Program Arendalsuka

Vi ønsker alle velkommen til Arendalsuka!