Arbeiderpartiet på Arendalsuka

Arendalsuka åpnes mandag 14. august, og deretter går det slag i slag med mer enn 700 store og små arrangementer. Nærmere 40 sentrale representanter for Arbeiderpartiet/AUF, med hele partiledelsen i spissen, skal delta i over 150 debatter og arrangementer i løpet av uka. I tillegg kommer stands og andre aktiviteter i regi av Arbeiderpartiet, LO og andre. Her er det mye du ikke bør gå glipp av, så møt fram!

Arendalsuka

Årets første høydepunkt er den store partilederdebatten, som er allerede mandag 14.august kl.21.30. Vi oppfordrer alle våre medlemmer og sympatisører til å stille opp som publikummere i kulturhuset! Informasjon om tidspunkt og billetter finner du her. For de som eventuelt ikke får plass i kulturhuset, inviterer LO til å følge debatten på storskjerm, med vorspiel fra kl.20.00 i Bankgården (bak kulturhuset).

Et annet høydepunkt er partitimen på Kanalplassen torsdag 17.august kl.15.00. I timen mellom kl.15.00 og 16.00 vil Arbeiderpartiet disponere scenen på Kanalplassen. Her vil det bli tale av nestleder Hadia Tajik og partisekretær Kjersti Stenseng og presentasjon av våre fremste kandidater. Det blir også musikk, lykkehjul, grilling av pølser og mye moro, så her er det bare å møte fram!

Mandag 14.august kl.19.30 inviterer kvinnenettverket alle kvinner til sprudlende kickoff på partikontoret, med bl.a. Anniken Huitfeldt.

Og ikke minst: Du treffer oss på stand i politisk gate, hvor vi er til stede tirsdag til onsdag kl.11-17, torsdag 11-20, fredag 11-15 og lørdag kl.11-14.

Arbeiderpub: Også i år vil vårt uformelle samlingssted under hele Arendalsuka være NO.1 Sportsbar på Langbryggen. Det vil ikke være noe organisert opplegg, men en uformell møteplass for de som ønsker å treffe andre likesinnede.

Øverst i denne saken finner du link til alle arrangementer der representanter for Arbeiderpartiet deltar. Vi tar forbehold om endringer. Sjekk oppdatert og fullstendig oversikt over alle arrangementer på Arendalsukas hjemmeside som du finner her: Program Arendalsuka

Vi ønsker alle velkommen til Arendalsuka!